Vergaderen heeft voor sommigen een verplicht karakter en qua beleving een wat negatieve lading. De zoektocht naar een geschikte locatie is niet altijd een leuke of inspirerende bezigheid. Maar het kan ook anders. Oud London speelt hierop in met het thema ‘Happy Meeting’. Vergaderen kan (en moet) immers ook leuk zijn. Het concept nodigt uit om vergaderen creatief aan te pakken en de deelnemers op een verrassende en leuke manier onderwerpen te laten bespreken. De focus ligt op de positieve agenda van de bijeenkomsten.
De meeting experts van Oud London die samen met de opdrachtgevers gaan voor een ultieme vergaderbeleving, waarbij inhoud altijd voorop staat, maar de entourage zeker niet wordt vergeten. Er zijn diverse ”Happy Meeting Tools” bedacht met betrekking tot de zaal of de locatie, de opstelling en inrichting, de invulling qua eten en drinken en activiteiten die een hulpmiddel zijn voor de organisator om de bijeenkomst vorm te geven.
De organisator kan kiezen voor een bijzondere ruimte en/of opstelling, en tijdens de bijeenkomst kan kleur, geur en muziek worden ingezet als een soort “brain-energizers”. Taart en slingers zijn natuurlijk als vanzelfsprekend aanwezig, als er iets te vieren is.
Een beetje beweging werkt ook inspirerend. Met een picknickmand of een lunchpakket lekker het bos in als een alternatief voor het lunchbuffet. Zelfs rubberlaarzen staan klaar om de nette schoenen te sparen.
Om het uur een potje pingpong (aan het eind van de dag is er natuurlijk een winnaar), een lachworkshop, wateraerobics in het zwembad van Oud London of een DJ intermezzo voor en door de deelnemers. Een stukje fietsen in het bos, een potje schaken op het levensgroot schaakbord, veel is mogelijk. Een korte – en zeker niet saaie – inkijk bij het hotel “achter de schermen” door de directie is leerzaam, maar vooral ook leuk.
Als afsluiting van de dag kunnen de deelnemers bij het diner zelf het voorgerecht maken of, erg indrukwekkend, “dineren in het donker” begeleid door Bartimeus.
Het Happy Meeting concept is een logisch vervolg op en uitwerking van de doelstellingen die Oud London twee jaar geleden heeft geformuleerd om opdrachtgevers te helpen om hun uiteindelijke doel te bereiken. De hoofdthema’s zijn informeren, brainstormen, besluiten, netwerken, enthousiasmeren en vieren. Hierbij wordt ingezet op de vijf zintuigen: zien, horen, proeven, ruiken en voelen. De organisator wilt immers “Return on Eventment” waarbij de deelnemers geïnspireerd naar huis gaan en de verwachtingen zijn overtroffen.
Hotel Restaurant Oud London is een viersterren hotel gelegen in Zeist, op de Utrechtse Heuvelrug. Het hotel beschikt over 88 kamers, 22 zalen, een Brasserie Restaurant, private dining ruimtes en wellness faciliteiten. Jean de Sain, soldaat uit het leger van Napoleon vestigde zich ruim 200 jaar geleden aan de huidige Woudenbergseweg in Zeist en stichtte een uitspanning en café. Deze herberg uit 1804, de huidige Brasserie Restaurant 't Voorhuys van Hotel Restaurant Oud London, werd in 1947 overgenomen door de familie Bakker. Over een periode van bijna 70 jaar is de locatie verbouwd en uitgebreid tot één van de meest gerenommeerde horecabedrijven van de provincie Utrecht.
Heeft u vragen naar aanleiding van deze publicatie?
Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met Fletcher Hotel Oud London.